promo

Dealcompany is al aantal keren in de media geweest. U vindt hier aantal weblinks naar artikelen/nieuwsberichten over Dealcompany.

Ik streef ernaar ook in de media authentiek/geloofwaardig te zijn en de media niet erg actief te benaderen. In contact met de media wil ik het liefst naast mijn eigen verhaal/passie graag klanten hun ervaringen met ons laten delen met anderen. Ook op onze website bij ""over ons-testimonials" willen we naast tekst ook mensen werkelijk met hun eigen stem hun ervaringen laten delen. Hoort u het ook ECHT eens van een andere kant!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://stadamersfoort.nl/page/zakelijkfirten

Zakelijk flirten

donderdag 3 juli 2008 23:15
AMERSFOORT - Zakelijk flirten

Zakelijk flirten; je hoort erveel over de laatste tijd.Echter ieder geeft er zijn eigen betekenis en doelstelling aan.
Aan het woord deze week Ruud Brouwer, D.E.A.L.company Training, Coaching& Consultancy.Hij geeft zijn kijk erop.
(Zakelijk) Flirten kun je de hele dag doen. Je wordt er blij van, je krijgt er energie van en je gaat ervan stralen,mits je het oprecht en met de juiste intentie doet.
Wat is dan de juiste intentie?Zakelijk flirten heeft alles te maken met werkelijk geinteresseerd zijn in de ander/elkaar werkelijk iets gunnen. Zakelijk flirten kun je inzetten om werkelijk contact te maken, je doelen makkelijker te bereiken/ effectief netwerken/ teambuilding , etc.
Te vaak zie ik mensen bij een eerste gesprek snel met een gelikt verkoopverhaal , fraaie documentatie, mooie powerpointpresentatie komen.
Zakelijk flirten heeft twee belangrijke kernwaarden: authenticiteit en uitstraling.
De mooiste uitstraling en goede energie bij jezelf en de ander bereik je juist door echt jezelf te zijn en werkelijk geinteresseerd te zijn in de ander.
Dan kan er in een gesprek goede energie onstaan die een” klik” geeft tussen mensen.
Geen klik/chemie betekent vaak geen deal.
Kan iedereen (zakelijk) flirten?Antwoord is JA
Mooi voorbeeld is kinderen. Kinderen zijn van nature “meesterflirters”. Dit herkennen we allemaal. Kortom ieder van ons heeft het van nature in zich, is mijn overtuiging.
Het imago/uitstraling en succes van een bedrijf wordt grotendeels bepaald door de mensen die er werken!
Authenticiteit, goede uitstraling geeft positieve energie en trekt mensen aan. Als ondernemer kun je alleen werkzaam zijn of met meerdere collega’s. Door onderling contact en werkelijk interesse in elkaar als collega straalt dat ook automatisch naar buiten toe,toch?!!
Wil je je (flirt)kwaliteiten weer (her)ontdekken en werken aan je uitstraling dan zijn er workshops of individuele coaching over ” authenticiteit”,” zakelijk flirten”,” uitstraling”. “netwerken”. etc., die je hiervan (weer) bewust maken.
Conclusie van zakelijk flirten en uitstraling : Jij en de ander bereiken meer!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Imago en uitstraling

HILVERSUM

'Voor speciale gelegenheden, bijvoorbeeld de afgelopen feestdagen, besteden we vaak extra aandacht aan uitstraling. Als ondernemer werk je altijd aan je persoonlijke uitstraling en de uitstraling /imago van je bedrijf. Het imago en uitstraling van een bedrijf worden grotendeels bepaald door de mensen die er werken. De kracht van succesvol ondernemen is je (nog) meer te onderscheiden. Juist in deze economische tijd.

De werkelijk echte persoonlijke uitstraling komt van binnenuit. Hoe creëer je uitstraling van binnenuit? Door jezelf te zijn/authentiek, je goed te voelen, dicht bij je hart te staan. De mooiste uitstraling bereik je ook door werkelijk geïnteresseerd te zijn in de ander en die te laten stralen. Je kunt dit bereiken door bijvoorbeeld de passie bij de ander te ontdekken, een welgemeend en oprecht compliment te geven. Het leuk is dat als je de ander laat stralen jezelf ook meer gaat stralen. Dan kan er goede energie ontstaan die een 'klik' geeft tussen mensen.

Authenticiteit, goede uitstraling geeft positieve energie en trekt mensen aan. Als ondernemer kun je alleen werkzaam zijn of met meerdere collega's. Door onderling contact en werkelijk interesse in elkaar als collega straalt dat ook automatisch naar buiten toe, toch? In het Ondernemershuys bijvoorbeeld mag je ook jezelf zijn en elkaar laten stralen. Wil je meer weten over authenticiteit, zakelijk flirten en uitstraling en je kwaliteiten weer (her)ontdekken, dan zijn er vele workshops of individuele coaching over authenticiteit, zakelijk flirten, uitstraling et cetera, die je hiervan (weer) bewust maken.

Door authentiek te zijn en zakelijk flirten toe te passen krijg je meer uitstraling en kun je gemakkelijker doelen bereiken.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Authentiek acquireren

Redactie - 22 oktober 2008

HILVERSUM - 'Acquiren heeft alles te maken met authentiek zijn en werkelijk geïnteresseerd zijn in de ander/elkaar werkelijk iets gunnen. Authentiek zijn is de kern om werkelijk contact te kunnen maken met de ander, je doelen makkelijker te bereiken. Te vaak zie ik mensen bij een eerste gesprek snel met een gelikt verkoopverhaal, fraaie documentatie of mooie powerpointpresentatie komen. De persoon zit in een 'rol' en het werkelijk contact met de ander maakt dit juist moeilijker.

De mooiste uitstraling en goede energie bij jezelf en de ander bereik je juist door echt jezelf te zijn en werkelijk geïnteresseerd te zijn in de ander. Dan kan er in een gesprek goede energie ontstaan die een 'klik' geeft tussen mensen. Geen klik of chemie betekent vaak geen deal. Het imago en uitstraling van een bedrijf worden grotendeels bepaald door de mensen die er werken.

Authenticiteit, goede uitstraling geeft positieve energie en trekt mensen aan. Als ondernemer kun je alleen werkzaam zijn of met meerdere collega's. Door onderling contact en werkelijk interesse in elkaar als collega straalt dat ook automatisch naar buiten toe, toch? Wil je meer weten over authenticiteit, zakelijk flirten en uitstraling en je kwaliteiten weer (her)ontdekken, dan zijn er vele workshops of individuele coaching over authenticiteit, zakelijk flirten, uitstraling et cetera, die je hiervan (weer) bewust maken.'

Meer informatie over authenticiteit, zakelijk flirten, uitstraling en binnenkort geplande workshops is te vinden vinden op http://www.Dealcompany.nl.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Ontdekken en volgen van je passie

Redactie - 29 april 2009

HILVERSUM -

Donderdag 9 april was het Ondernemershuys aanwezig op de 'banenmarkt voor alle vrouwen' in Hilversum. Doel van het Ondernemershuys was om daar vrouwen, die wellicht al enige tijd met een droom rondlopen voor zichzelf te beginnen te inspireren als mogelijke stap naar werk, te informeren welke bijdrage/ondersteuning wij als gezamenlijke ondernemers kunnen geven.

Één ervaring wil ik graag delen. We ontmoetten Koos en Najat Stiekema. Beiden zitten nog in de fase wat nu te gaan ondernemen. Stiekema-Khelil vertelde ons dat ze van koken houdt. Haar droom is een cateringbedrijf op te starten met 'hapjes met een bite/smaakbeleving'. Het viel mij op terwijl ze dit vertelde dat ze hierbij straalde. 'Hier ligt haar passie', dacht ik meteen. Wij begonnen te watertanden bij de gedachte van de hapjes waarover ze passievol vertelde.

Een goede manier van marketing van voedsel is natuurlijk niet alleen erover vertellen, maar ook de andere zintuigen te prikkelen. Dit tegen haar gezegd te hebben gebeurde het volgende (dit had ikzelf ook niet kunnen verwachten). Najat werd meteen enthousiast en realiseerde zich dat ze nog wat hapjes over had van een activiteit. 'Ik ga nu naar huis en kom terug met hapjes.' Even later kwam ze terug met een schaal gloeiend hete hapjes. 'Hoe heb je dat geregeld? Ze zijn nog gloeiend heet', meldde ik. Ze had dus zelf supersnel georganiseerd dat ze gebruik mocht maken van de keuken van het wijkcentrum en daar de hapjes afgemaakt. Een dame met een passie voor koken en organisatietalent. Kwaliteiten voor een goede ondernemer in spé!

Terwijl ze de hapjes uitdeelde, straalde ze aan alle kanten. Dit heeft weer effect op anderen die vervolgens ook gaan stralen. Ik straal net zo hard mee en denk dan. 'Wat is het toch heerlijk dat ik mijn passie kan volgen en anderen weer kan 'aansteken' hun passie te ontdekken en te gaan volgen.' Kern: Ontdek de passie bij jezelf en de ander. Volg je passie, wees authentiek, dan ga je stralen, laat je anderen stralen, het geeft je vertrouwen en succes.

Het zou ons niets verbazen als Najat de stap tot ondernemerschap definitief gaat zetten en we haar kunnen verwelkomen bij het Ondernemershuys tesamen met vele andere startende ondernemers. Door samen te werken sta je sterk!'

 

 

 

 

Er zijn een aantal hoog aangeschreven online apotheken. Maar sommige zijn niet een vergunning in de Verenigde Staten. Wat kun je bestellen op het web? Veel websites bieden aan hun consumenten Viagra. Een heleboel mensen over de hele wereld vragen "kamagra jelly". Wat is de meest belangrijke informatie die u moet overwegen over "kamagra kopen"? Sommige drogisterijen beschrijven het als "kamagra oral jelly". Diabetes, stress, nierziekten en bepaalde geneesmiddelen kan libido verminderen. Emotionele stress kan de seksuele functie, met inbegrip van seksueel verlangen beïnvloeden. Andere geneesmiddelen kunnen interageren met dit geneesmiddel, met inbegrip van over-the-counter kruidenproducten. Niet alle mogelijke interacties vermeld in deze medicatie gids. Je moet heel waakzaam te zijn terwijl het kopen van drugs zoals Viagra.